​Tandpleje & tandkrone

CentrumKlinikken i Ringsted tilbyder alle former for almindelig tandpleje og kan sørge for, at dit smil atter bliver værd at vise frem til verden igen.

Inden for almindelig tandpleje udfører vi blandt andet:

  • Fyldninger
  • Tandkroner
  • Broer
  • Rodbehandling
  • Facader
  • Tandblegning
  • Udskiftning af sølvplumber​

Oplever du diffuse tandsmerter, har du slået et stykke af din tand eller er du generet af misfarvning på tænderne, så kan vi hjælpe dig.

Almindelig tandpleje er en fast del af arbejdet hos CentrumKlinikken. Her er du garanteret en grundig og kompetent behandling af de dygtigste tandplejere. Vi tager hånd om problemet og vurderer, hvilken form for behandling, der er brug for.

Tandkrone af høj kvalitet

Vi laver tandkroner ud fra både dansk og udenlandsk teknik. Ønsker du en tandkrone af højeste kvalitet, skal du vælge en tandkrone lavet ud fra dansk teknik. Ønsker du dog en lidt billigere tandkrone, men stadig af god kvalitet, er det også muligt at få lavet kroner med udenlandsk teknik.

Digitale aftryk giver perfekte kroner

Få så gode og nøjagtige kroner som muligt med et digitalt aftryk hos CentrumKlinikken.

Vores digitale aftryksmaskine, Apollo, tager skånsomme og præcise digitale aftryk. På denne måde undgår du at få fysisk aftryksmateriale i munden, når du skal have lavet en krone. Kronen er endvidere færdig allerede 48 timer efter, at aftrykket er taget.

Med et digitalt aftryk opnår du altså optimal komfort og minimal ventetid.

Flot og langtidsholdbart resultat

Hos os kommer du i de tryggeste hænder, hvad enten du skal have foretaget en rodbehandling eller påsat en tandkrone eller bro, ligesom du også altid er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Booking

Læs mere om vores priser her på hjemmesiden og kontakt os på telefon 57 61 00 86, hvis du vil bestille en tid til tandpleje, eller book online. Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik i Ringsted.​

Tandklinikkens åbningstider:

Mandag​:

08:30-15:30

Tirsdag​:

08:00-16:00

Onsdag​:

0​8.00-16.00

Torsdag​:

08.30-17.30

Fredag:

08:00-15.00

Centrumklinikken ApS

Tinggade 1
​4100 Ringsted


​Tlf.: 57 61 00 86

​E-mail: post@centrumklinikken.dk​​