Tandeftersyn

Et smukt og blændende smil kommer ikke af sig selv. Alle tænder har brug for omhyggelig daglig pleje.

Men ofte er det ikke nok. Derfor anbefaler CentrumKlinikken alle vores patienter at få foretaget et tandeftersyn minimum en gang om året. Med et tandeftersyn er du sikret, at alle begyndende tandskader bliver opdaget i tide og ikke udvikler sig til en mere omfattende skade.

Professionel tandrensning

Alle, der kommer ind til et tandeftersyn, får foretaget en professionel tandrensning, hvor vi samtidig fjerner eventuelle tandsten, misfarvninger og belægninger. Vi vurderer ligeledes, om det er nødvendigt med en forebyggende behandling, hvor vi lakerer på de tænder med afkalkning på emaljen.

Få en grundig vejledning i tandpleje

Hos CentrumKlinikken sørger vi for at give vores kunder en grundig vejledning i, hvordan de bedst selv og mest effektivt plejer deres tænder i det daglige. Tandpleje er meget individuelt, da nogle tænder har mere brug for omhyggelig pleje end andre, hvorfor det også er forskelligt, hvor ofte et tandeftersyn er nødvendigt.

Har du ofte tandproblemer?

Har man ofte problemer med tandkød, huller i tænderne eller andre tandproblemer, anbefaler vi et tandeftersyn to gange om året eller mere. Kontakt vores klinik, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til en tandrensning for dig.

Hos CentrumKlinikken synes vi, det er meget vigtigt, at alle unge får mulighed for at bevare deres flotte smil.

Tandklinikkens åbningstider:

Mandag​:

08:30-15:30

Tirsdag​:

08:00-16:00

Onsdag​:

0​8.00-16.00

Torsdag​:

08.30-17.30

Fredag:

08:00-15.00

Centrumklinikken ApS

Tinggade 1
​4100 Ringsted


​Tlf.: 57 61 00 86

​E-mail: post@centrumklinikken.dk​​